Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001

Veelgestelde vragen

Over leermiddelen

Leermiddelen
Waar kan ik boeken bestellen?

De Kenteq leermiddelen kunt u vinden in onze leermiddelenshop.

Wat kunt u vinden in de webshop?

In de webshop kunt u diverse leermiddelen bestellen. U kunt zoeken op woord binnen de titel, op ISBN en op crebo/kwalificatiedossier. Om de gehele catalogus te bekijken kunt u in het zoekvenster een "e" intikken.

Hoe zien beroepsgerichte leermiddelen eruit?

Het belangrijkste verschil met de oude situatie is dat we geen kant-en-klare-lesmethode meer gaan aanbieden maar ‘leerobjecten’. Deze leerobjecten zijn te beschouwen als informatie-/studiebronnen over onderwerpen binnen de beroepsgerichte kwalificatiestructuur.

Kenteq biedt het beroepsgerichte digitale aanbod van leerobjecten aan via Techniekstad.

Kunnen er nog praktijkleermiddelen geleverd worden voor de bestaande eindtermenkwalificaties?

Eindtermen gerichte praktijkleermiddelen vindt u in onze leermiddelenshop. Voor beroepsgerichte opleidingen kunt u terecht op Techniekstad.

Wat zijn de zoekmogelijkheden binnen de webshop?

U kunt zoeken per artikel of opleiding. Om de gehele catalogus te bekijken kunt u in het zoekvenster een "e" intikken.

Hoe gaat het bestellen en afrekenen via de webshop?

Het bestellen gaat via een logische procedure die zich vanzelf wijst. Op het einde van het bestelproces rekent u af via IDeal.

Zijn er ook docenthandleidingen beschikbaar?

Docenten kunnen handleidingen/antwoordensets zelf downloaden in de leermiddelenshop. Daartoe moet u in de leermiddelenshop inloggen met uw docentenaccount.

Bent u docent en heeft u nog geen account, dan kunt u een aanvraag voor een account mailen. Vermeld daarbij svp uw naam, de onderwijsinstelling waaraan u verbonden bent en het/de vak(ken) waarin u les geeft.

Hebben jullie digitaal lesmateriaal voor mbo en/of vo?

Met Techniekstad bieden we u digitaal lesmateriaal dat u zelf kunt arrangeren. Meer informatie vindt u op www.techniekstad.nl

Ik ben docent en wil beoordelingsexemplaren bestellen. Hoe werkt dat bij jullie?

U kunt van elke titel een beoordelingsexemplaar bestellen. U ontvangt een korting van 70% op de reguliere verkoopprijs. U kunt uw keuze maken uit de catalogus van Kenteq en het digitale bestelformulier invullen. Catalogus en bestelformulier vindt u via http://www.kenteq.nl/leermiddelen-mbo/leermiddelenshop/ . Wilt u van meer dan vijf titels een beoordelingsexemplaar dan kunt u via het bestelformulier een zichtzending aanvragen.

Ik ben docent en wil gebruikersexemplaren bestellen. Hoe werkt dat bij jullie?

Voor boeken die op de boekenlijst van de school staan, kunt u gebruikersexemplaren bestellen. U ontvangt een korting van 70% op de reguliere verkoopprijs. U kunt per docent één exemplaar per voorgeschreven titel aanvragen als gebruikersexemplaar. Mail uw aanvraag voor gebruikersexemplaren naar uitgeverij@kenteq.nl. Vermeld hierbij uw naam, naam van de school, factuur- en aflevergegevens en voor welk vakgebied of opleiding u de betreffende uitgave(n) aanvraagt.

Wat kan ik doen bij een klacht?

Een klacht over de organisatie of lesmateriaal kunt u per e-mail aan ons bekendmaken. Graag zo volledig mogelijk zodat we de klacht correct en snel in behandeling kunnen nemen. Mail naar: uitgeverij@kenteq.nl

Antwoord gevonden?

Zo niet, dan kunt u een vraag stellen aan een van onze medewerkers.

CAPTCHA code