Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001

Begeleidt u leerlingen op de werkvloer?

Gebruik dan De Praktijk Monitor!

De Praktijk Monitor:
- Begeleidingsinstrument voor al uw leerlingen (minimaal 10)
- Monitort de ontwikkeling van uw leerlingen in één oogopslag
- Afgestemd op uw standaard opleidingsplan
- Optioneel met een koppeling naar uw huidige systeem
- Toegang tot ruim 300 praktijkopdrachten
- Voldoet aan de randvoorwaarden van de subsidieregeling praktijkleren

Heeft u nog overzicht in de voortgang van al uw leerlingen?

Voor u het weet, heeft u meer leerlingen in dienst dan u in eerste instantie had gedacht. Kenteq moedigt dit alleen maar aan, ten gunste van een toekomst van jongeren en daarmee de kwaliteit binnen de techniekbranche in z’n geheel. Maar heeft u het overzicht nog van de voortgang van alle leerlingen? Kunt u dat ook in één oogopslag aantonen voor alle betrokken partijen. En vraagt u de subsidie nog wel aan voor deze leerlingen of vindt u dat alleen maar administratieve rompslomp?

Efficiënt en effectief begeleidingsinstrument

De Praktijk Monitor is een efficiënt online instrument voor de begeleiding van alle leerlingen op uw werkvloer. Op een praktische manier houdt u de planning, resultaten en aanwezigheid van uw leerlingen bij. De Praktijk Monitor maakt dit digitaal inzichtelijk voor alle betrokken partijen; uw organisatie, de leerling en hun school.

Subsidie Praktijkleren

Naast deze administratieve lastverlichting, biedt De Praktijk Monitor het voordeel dat u met het overzicht gemakkelijk aan de subsidieverstrekker kunt aantonen dat u aan de gestelde verplichtingen voldoet.

Want wist u dat u voor uw leerlingen in aanmerking kunt komen voor de subsidieregeling praktijkleren? Vanuit het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap worden werkgevers gestimuleerd om praktijkleerplaatsen en werkleerplaatsen aan te bieden. Bekijk de subsidieregeling praktijkleren, want de tegemoetkoming kan oplopen tot € 2.700,- per leerling. Het is zeker de moeite waard!

Ga ook eens naar de website van uw opleidingsfonds. Ook zij stimuleren het begeleiden van leerlingen ten behoeve van de kwaliteit van het vakmanschap.
A+O Metalektro
OOM
OTIB

Gebruikerservaring

"Het ziet er mooi uit, is heel overzichtelijk en je kunt er alles in kwijt. De Praktijk Monitor levert een compleet beeld”, aldus Ronald van Weijenburg, rayonmanager Oost bij InstallatieWerk Brabant Zeeland. InstallatieWerk gebruikt De Praktijk Monitor al met veel succes. Lees hier hun volledige ervaring.

  • Download
    De Praktijk Monitor
    Download de flyer