Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001

Praktijkleren

Draag bij aan de toekomst van jongeren

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Dit geldt ook voor uw bedrijf. Door zelf actief jonge vakmensen op te leiden, draagt u bovendien bij aan de toekomst van die jongeren en aan die van de technische sector in zijn geheel.

Meer dan vakmanschap alleen

Om jongeren op te kunnen leiden, is meer nodig dan technisch vakmanschap alleen. U moet beschikken over didactische en sociale vaardigheden, instructies kunnen geven, een opleidingsplan kunnen maken, kunnen coachen, motiveren, begeleiden en beoordelen.

Communiceren met de jeugd van tegenwoordig

U bent hiertoe beter in staat als u weet hoe het moderne middelbaar beroepsonderwijs en de beroepspraktijkvorming in elkaar zitten. Omgaan met de jongste generaties, die zijn opgegroeid met internet, smartphones en sociale media, vraagt bovendien om een moderne manier van communiceren.

U leert alles

De Kenteq-cursussen op het gebied van praktijkleren, begeleiding en beoordeling geven u een breed inzicht en zijn praktijkgericht. Of u nu werkplekbegeleider, praktijkopleider of kwalificerend beoordelaar wilt worden. U leert alles wat u nodig hebt om de jeugd van tegenwoordig op te leiden tot beginnend beroepsbeoefenaars. Met het oog op de toekomst.