Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001

Voordeel bij Kenteq-boeken

boeken

Samen met u blijven we werken aan technisch vakmanschap. De boeken van Kenteq zijn daarbij goud waard. Met ingang van 2017 is er bovendien de mogelijkheid om fors te besparen op de kosten van deze boeken: elke zesde titel binnen een boekenpakket is namelijk helemaal gratis!

Mogelijkheden & regels

Om uw studenten, uw collega’s en uzelf van dit voordeel te laten profiteren zijn er de volgende mogelijkheden en regels:

  • U geeft aan uw accountmanager door welke boektitels van Kenteq u op de boekenlijst zet én welke verschillende boektitels een pakket vormen. U bent vrij om te bepalen welke titels u in het pakket wilt opnemen, zolang het maar verschillende titels zijn.
  • U heeft de keuze uit de titels met ISB-nummer uit de Kenteq-catalogus en -fondslijst.
  • U mag meerdere pakketten samenstellen.
  • Een boek gebruikt u mogelijk bij meerdere kwalificatiedossiers en/of binnen meerdere groepen. Elke afzonderlijk boektitel mag daarom onderdeel zijn van meerdere pakketten.
  • Kenteq bepaalt de totaalprijs voor elk pakket waarbij geldt: van elke zes boektitels is de goedkoopste gratis. Stelt u een pakket samen van twaalf verschillende boektitels, dan zijn de goedkoopste twee titels gratis, etc.
  • Kenteq plaatst elk pakket in de leermiddelenshop. Op de pagina Lesmateriaal scholen krijgt uw school een eigen tabblad waar elk pakket vermeld staat en te bestellen is.
  • Bestellen van de pakketten kan alleen rechtstreeks bij Kenteq en is mogelijk voor uzelf, uw docenten en uw studenten.

Regel het met uw accountmanager

Uw accountmanager is Ernst Scholten en hij is bereikbaar via ernst.scholten@kenteq.nl of 088 444 99 00. Bij hem kunt u niet alleen terecht voor deze boekenregeling, maar voor alle vragen rondom het lesmateriaal van Kenteq.