Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001

Vacature Adviseur blended learning / e-learning

Verder in technisch vakmanschap

Kenteq stelt bedrijven en het onderwijs in staat om het vereiste technische vakmanschap bij medewerkers en leerlingen te onderhouden of aan te brengen.

Werken bij Kenteq betekent werken in een snel veranderende organisatie die in toenemende mate marktgericht werken centraal stelt. Wij helpen onze klanten de regie te nemen op het gebied van loopbaanontwikkeling met slimme oplossingen, systemen en inspirerende leerbelevingen. Je werkt samen met onze klanten, accountmanagers, trainers en andere vakexperts. Wij zoeken als aanvulling op ons team een

ADVISEUR BLENDED LEARNING M/V minimaal 32 uur

Wij zoeken:
Een enthousiaste collega vanaf hbo-niveau die minimaal 2 jaar werkervaring heeft als adviseur en/of ontwikkelaar op dit mooie terrein. Op projectmatige wijze wordt blended learning bij Kenteq en met partners ontwikkeld en bij onze klanten geïntroduceerd. Er ligt een flinke taak om op korte termijn een brug te slaan tussen de ontwikkeling en onze klanten. Dus ben jij een initiatiefrijk en daadkrachtig persoon die deze brug kan slaan, dan hebben wij bij Kenteq voor jou een uitdagende baan.

Je rol:
Op basis van je kennis en ervaring op het terrein van blended learning, techniek en je didactisch inzicht weet je onze klanten te adviseren over de optimale inzet van leermiddelen en methoden met een juiste mix van contact en contactloos onderwijs. Je hebt goede kennis van alle opties op dit gebied, zowel onderwijskundig als op technologisch gebied. Je zet de klantvraag om in een oplossing, je ontwerpt hiervoor (mede) het technische gedeelte. Je kunt de programma’s goed verkopen, brengt de klantsignalen juist en tijdig bij je collega’s en je doet er wat mee. Je helpt bij het opzetten, invullen en implementeren van blended learning programma’s, zowel intern, met derden als bij klanten.

Jouw profiel:
• Minimaal HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld richting onderwijskunde, masterprogramma Learning & Development. Kennis van de nieuwste technologieën, zoals SCORM en TINCAN. Kennis van het vakgebied.
• Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en omgeving, specifieke ervaring met opleidingsvraagstukken in het bedrijfsleven bij voorkeur in de technische sector.
• Bewezen ervaring met het koppelen van e-learning/blended learning aan de vragen die in de technische sector leven.
• Uitstekende communicatieve (in woord en schrift), contactuele en sociale vaardigheden. Goede projectmanagement- en commerciële vaardigheden.
• Klantgericht, commercieel, initiatief, creatief, omgevingsbewust, stressbestendig en zowel zowel zelfstandig als samen kunnen werken

Ons aanbod:
• Een leuke en verantwoordelijke baan in een gedreven team.
• Een jaarcontract op basis van maximaal 37 uur per week, met de optie op een vast dienstverband.
• Salaris op fulltime basis maximaal € 4.272,- bruto per maand, 8% vakantiegeld en een 13e maand.
• 27 vakantiedagen op fulltime basis, mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Informatie en sollicitatie:
Heb jij een passie voor organisatieontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en de inzet van online techniek en kun je deze combineren met het bereiken van resultaten? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Stuur je motivatiebrief en je actuele CV uiterlijk 21 februari 2016 naar hr@kenteq.nl . Als je meer wilt weten over deze vacature neem je contact op met Lars Schlaman, 035-750 4231.

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.kenteq.nl