Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001

Techniekstad vanaf 7 juni compleet vernieuwd!

Techniekstad van Kenteq vernieuwd

Vol trots presenteren we u de compleet vernieuwde website van Techniekstad. Vanaf 7 juni kunt u met de button Mijn Techniekstad op www.techniekstad.nl niet alleen inloggen op de huidige omgeving, maar - met de gratis aan te vragen gegevens voor een demo-account - ook zien welke vernieuwingen er in Techniekstad voor het komende schooljaar worden doorgevoerd.

We onthullen vast dat op www.techniekstad.nl de opgefriste, overzichtelijke lay-out er meteen gaat uitspringen. De website kent geen overbodige franje, maar zorgt ervoor dat u en uw studenten op een handige, snelle en logische manier het lesmateriaal kunnen gebruiken. Daartoe zijn ook diverse functionaliteiten aangepast. Om slechts twee voorbeelden te noemen:
- Zoeken en vinden gaat sneller en eenvoudiger doordat nu ook op delen van een woord of term kan worden gezocht.
- Met de vernieuwde Techniekstad kunt makkelijker dan ooit uw eigen readers samenstellen.
En natuurlijk is het lesmateriaal geactualiseerd en aangepast aan de nieuwe kwalificatiedossiers.

Er gaat meer veranderen dan we in een paar woorden kunnen schetsen. Het is vooral een kwestie van zien en doen in de komende periode. Lees daarom voor meer achtergronden, bekijk deze impressie of vraag de gratis demo aan!

Uw accountmanager Ernst Scholten komt met alle plezier langs om u en uw collega’s nog meer van Techniekstad te laten zien. Voor een afspraak belt u hem op 06 53 18 97 23 of stuurt u een mailbericht naar ernst.scholten@kenteq.nl.