Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001

Onderhoud- en verbouwbedrijf: update leermiddelen

Voor de opleidingen Servicemedewerker gebouwen (niveau 2) en Allround vakkracht onderhoud- en klussenbedrijf (niveau 3) ontwikkelen Kenteq en Savantis gezamenlijk de nieuwe leermiddelen.

Studeo bijeenkomst voor docenten

Het lesmateriaal staat in de online leeromgeving Studeo. Is deze omgeving nieuw voor u? Op 31 augustus 2016 wordt er een informatiebijeenkomst gehouden bij Savantis in Waddinxveen. Tijdens de informatiebijeenkomst wordt u wegwijs gemaakt in de mogelijkheden die deze omgeving voor leerlingen en docenten biedt. De bijeenkomst start om 10:00 uur.

Aanmelden kan via de website van Savantis.

Planning oplevering

Het lesmateriaal wordt gefaseerd opgeleverd. De planning is als volgt:

* 1 augustus 2016: project 1
* 1 november 2016: project 2
* 1 april 2017: project 3 en 4
* 1 augustus 2017: project 5 en 6.

Projecten 1 t/m 4 zijn bedoeld voor de opleiding Servicemedewerker gebouwen en de eerste twee leerjaren van de opleiding Allround vakkracht onderhoud- en klussenbedrijf. De projecten, die zijn opgebouwd uit een groot aantal klussen en ondersteunende theorie, dekken het hele beroepsgerichte deel van de opleiding.

Projecten 5 en 6 zijn alleen bestemd voor de opleiding Allround vakkracht onderhoud- en klussenbedrijf niveau 3.

Project 1: de vakantiewoning

Dit project is al in een vergevorderd stadium van ontwikkeling. In dit project voert de leerling diverse klussen in een vakantiewoning uit, bijvoorbeeld op de gebieden van elektrotechniek, installatietechniek, schilderen, behangen en tegelzetten. Voor alle klussen is er ook ondersteunende theorie met verwerkingsvragen beschikbaar.

Bestellen?

U kunt de nieuwe leermiddelen al bestellen via de webshop van Savantis. U ontvangt dan een account waarmee u vanaf 1 augustus 2016 kunt inloggen in de online leeromgeving.

Examens

Naast het lesmateriaal gaat Savantis examens ontwikkelen voor de opleidingen Servicemedewerker gebouwen en Allround vakkracht onderhoud- en klussenbedrijf. Hierover volgt binnenkort meer nieuws.