Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001

Nieuw: standaard opleidingsplan in Techniekstad

Op de MEI-Docentendag van 3 november in Eindhoven is het standaard opleidingsplan in Techniekstad gelanceerd. Uw accountmanager Ernst Scholten legt uit waarom hij er zo blij mee is voor de docenten die Techniekstad gebruiken én heeft een uitnodiging voor u!

"Wanneer de docent een opleidingsplan wil samenstellen, moet hij zelf het lesmateriaal erbij zoeken. Natuurlijk maken we het vinden van dat materiaal zo makkelijk mogelijk, maar het kost toch wat tijd. Voor de volgende vier kwalificaties hebben we nu een standaard opleidingsplan klaarstaan:
- 25291 Constructiewerker
- 25350 Monteur werktuigkundige installaties
- 25333 Monteur elektrotechnische installaties
- 25342 Monteur mechatronica.

In elk standaard opleidingsplan heeft Kenteq al het lesmateriaal opgenomen dat bij de kwalificatie (opleiding) past. Wanneer u bij Mijn kwalificaties op het Opleidingsplan-icoontje klikt, ziet u bij deze 4 kwalificaties de melding zoals op de afbeelding bovenaan."

Aanpassen voor student of groep

"Kies ‘standaard opleidingsplan’ wanneer u de indeling van Kenteq wilt gebruiken. En het mooie  is: het opleidingsplan kunt u in het volgscherm verder aanpassen voor de groepen- of individuele studenten. U geeft daarmee elke afzonderlijke student de route, verdieping, verbreding of herhaling die bij hem/haar past".

Uitnodiging

Ernst koppelt er meteen een uitnodiging aan: "Namens Kenteq nodig ik graag docenten uit hun expertise met ons te delen, bijvoorbeeld bij het opstellen van standaard opleidingsplannen voor de andere kwalificaties in Techniekstad. Dan kunnen we samen werken aan meer gebruiksgemak dat optimaal past bij de docenten. Voor meer informatie of voor uw aanmelding kunt u een mail sturen aan mijn collega Suzanna Segenhout. En zelf kom ik met alle plezier langs om het opleidingsplan (of meer van Techniekstad) te demonstreren. U kunt me mailen voor een afspraak."