Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001

*nieuw* in ons cursusaanbod: 2x losse modules gasinstallaties

De modules ‘Realisatie en beheer gasinstallaties’ en ‘Ontwerpen gasinstallaties’ als onderdeel van de cursus Vakbekwaamheid gastechniek zijn nu ook als losse cursussen te volgen!

De reden hiervoor is dat we met name bij EVC kandidaten constateren dat zij op de gebieden ontwerpen en inspectie te weinig kennis hebben. Door de modules als aparte cursussen aan te bieden, kunnen deze kandidaten hun kennishiaat op een compactere wijze aanleren. Zonder de complete cursus Vakbekwaamheid gastechniek te moeten volgen, kunnen ze met het hiermee te behalen getuigschrift al een her-assessment voor het EVC traject aanvragen.

Ook zijn deze cursussen uitermate geschikt voor medewerkers van o.a. bedrijfsbureaus, adviseurs en/of inspecteurs. Op specifiek onderdeel kunnen zij zich nu verbreden, zonder investering van een volledige vakbekwaamheidscursus.

Realisatie en beheer gasinstallaties

Verleent u service en onderhoud aan gasinstallaties en gastoestellen? Of beheert u gasinstallaties? Na het volgen van deze cursus bent u volledig op de hoogte van alle geldende voorschriften op het gebied van beheer, inspecties en onderhoud van gasinstallaties voor woningen en utiliteitsbouw.

Startdatum: 25 sept 2018 / Omg. Utrecht

Ontwerpen gasinstallaties

Ontwerpt u gasinstallaties? Of voert u berekeningen uit bij een vervangingsvraag van gastoestellen? Na het volgen van deze cursus bent u volledig op de hoogte van alle geldende voorschriften op het gebied van ontwerpen van gasinstallaties voor woningen en utiliteitsbouw.

Startdatum: 15 mei 2018 / Omg. Utrecht