Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001

MEI-Dag 2017; schrijf nu in!

3 november is dit jaar de dag voor MEI in november: dé (gratis!) middag voor docenten Metaal-, Elektro- en Installatietechniek. Ook deze derde editie van de MEI-Dag belooft een inspirerende en interactieve middag te worden, met sprekers en workshops die u zullen prikkelen en enthousiasmeren. Bovendien geven we u een en ander mee naar huis waarmee u de volgende dag direct aan de slag kunt én waarmee u uw studenten zonder twijfel gaat inspireren!

Aanmelden kan via www.kenteq.nl/docentendag. Daar vindt u ook het volledige programma.

U bepaalt uw programma zelf

U stelt grotendeels hun eigen programma samen uit een keur aan inspirerende en interactieve workshops. Na een prikkelende sessie over het bij de les houden van jongens, kiest u uit workshops over onder meer keuzedelen, motivatie & betrokkenheid van studenten, meisjes in techniekopleidingen, identificatie van jongeren met techniek en het opleidingsplan in Techniekstad. 

Leuk extra: een exclusieve en enthousiaste rondleiding door het Philips Museum behoort die middag tot de mogelijkheden.

Zien we u op 3 november in de uitstekend bereikbare Lichttoren in Eindhoven?

Deelname is gratis, maar u moet zich wel vooraf aanmelden. Het volledige programma met onder meer een uitgebreide beschrijving van de workshops en de aanmeldmogelijkheid vindt u op www.kenteq.nl/docentendag.