Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001

Kenteq weer op de VSK

Na een aantal jaren van afwezigheid, stond Kenteq begin februari weer op de VSK. Dé 2-jaarlijkse beurs voor de installatietechnische sector. Kenteq deelde een stand met InstallatieWerk; elkaars aanbod van producten en diensten sluiten mooi op elkaar aan. Kenteq en InstallatieWerk bieden naast elkaar, ook met elkaar diverse cursussen aan op het gebied van de NEN 1010, KNX en ook verzorgt Kenteq cursussen op de diverse locaties van InstallatieWerk. Samen een stand delen op de VSK, was dan ook een logische keus.

Erkenning zoeken

De meeste bezoekers aan de stand van Kenteq waren op zoek naar erkenning als installateur in hun vakgebied. In een aantal gevallen begeleid of doorgestuurd door een medewerker van Sterkin of UNETO-VNI, kwam men informatie halen over de diverse vakbekwaamheidscursussen. Ook voor EVC technisch beheer was veel belangstelling. Een traject bestemd voor die installateurs die veel werkervaring hebben, maar misschien niet de juiste papieren.

Oude bekenden

Ook ontvingen we bezoekers die al jaren bekend zijn met Kenteq vanuit hun vakgebied. Begonnen in het vak met een diploma van Kenteq of een rechtsvoorganger. Zoveel jaren in het vak brengt mooie verhalen met zich mee. Het doet ons goed te zien en horen dat mensen met Kenteq verder zijn gekomen.