Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001

Kenteq Craft; verrijking voor de toekomstige vakman

Leidt u op in het gebruik van machines, het optimaal benutten van de functionaliteiten en het uitvoeren van eenvoudige onderhoudswerkzaamheden? Dat gaat het meest efficiënt, effectief en veilig met Kenteq Craft!

Unieke combinatie van elementen

Kenteq Craft is een virtueel trainingsplatform ter bevordering van het technisch vakmanschap in de metaal-, elektro- en installatietechniek. Het kent een unieke combinatie van simulatie, gaming en praktijk. Voor 20 machines met 31 toepassingen leren de aankomende vakmensen direct een vast en degelijk werkprotocol aan. Voordat ze de praktijk ingaan maken ze zich zo de operationele – en veiligheidsprocedures al helemaal eigen.

Verrijking van het techniekonderwijs

Kenteq Craft is daarbij geen vervanging ván, maar een prima aanvulling óp en verrijking ván het traditionele techniekonderwijs. Zo kunt u Kenteq Craft uitstekend gebruiken samen met Techniekstad!

Zie en beleef!

Kenteq Craft moet u vooral zien en beleven. Kijk daarom naar de trailer die duidelijk maakt hoe aantrekkelijk Kenteq Craft voor u én voor uw studenten is. In de komende periode gaan we u bovendien steeds meer van Kenteq Craft laten zien. In schooljaar 2016-2017 kunnen u en uw studenten er dan volop mee aan de slag.
Wilt u nu al meer weten over de mogelijkheden? Belt of mailt u dan naar Ernst Scholten, 06 53 18 97 23, ernst.scholten@kenteq.nl.

Ook in het bedrijfsleven

Craft wordt ook toegepast voor de scholing van werknemers op de werkvloer. Bent u benieuwd hoe Craft daar wordt ingezet? Alle informatie hierover vindt u op Kenteq Craft.