Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001

Herpublicatie readers Techniekstad eenvoudig mogelijk

Kleine of grote wijzigingen; het komt geregeld voor dat u iets wilt aanpassen in de samenstelling en/of de titel van readers die u in Techniekstad heeft gepubliceerd. Vanaf nu kan dat bijzonder eenvoudig!

En natuurlijk bieden we u daarbij de mogelijkheid om met een - vrijblijvende -proeflicentie te kijken naar de mogelijkheden in uw situatie. Of vraag uw accountmanager Ernst Scholten om Techniekstad toe te lichten aan u en uw collega's.

Eén extra knop = veel extra gemak

dashboard Techniekstad herpublicatie

In het scherm Mijn readers vindt u vanaf nu een extra kolom met als titel 'Herpubliceren'.  Wanneer u bij een reader op de knop drukt, kunt u eenvoudig leerobjecten verwijderen, toevoegen of anders arrangeren.

NB klik op de afbeelding voor een grotere versie ervan

U houdt regie en overzicht

Techniekstad reader versienummer

Natuurlijk wilt u voorkomen dat er onduidelijkheid ontstaat welke versie moet worden gebruikt door uw studenten. Bij elke herpublicatie kent het systeem daarom een versienummer toe dat één hoger is dan de vorige editie.
Heeft u dit liever niet? U behoudt de mogelijkheid om het versienummer handmatig te wijzigen.

NB klik op de afbeelding voor een grotere versie ervan

Vraag uw rondleiding en proeflicentie aan

Bent u een ervaren Techniekstad-gebruiker en wilt u een rondleiding krijgen door de nieuwe functionaliteiten? Of gebruikt u Techniekstad nog niet en bent u benieuwd wat het allemaal behelst?
Vraag een rondleiding aan bij uw accountmanager Ernst Scholten. Hij is uw gids om u alle ins & outs van Techniekstad te laten zien!
Of neem - vrijblijvend - een proeflicentie.