Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001

PERSBERICHT

CRAFT: De business van klanten verbeteren met een innovatieve virtuele training

Resato, hogedruk specialist en totaalleverancier in waterstraalsnijden, heeft met CRAFT gekozen voor een innovatieve trainingsmethode die aan de verwachtingen van haar partners voldoet, of ze overtreft. Het product is een bijzondere combinatie tussen kennis, simulatie, praktijk en mogelijk gaming. Een verrijking voor de vakman van nu op het traditionele onderwijs.

In nauwe samenwerking met kennispartner Kenteq en gamebouwer Little Chicken is voor Resato een nieuwe dimensie ontstaan in het kunnen delen van kennis met haar klanten. In deze virtuele leeromgeving kan Resato haar klanten vroegtijdig (al voordat de machine wordt geleverd) en in een veilige omgeving trainen in het bedienen van een watersnijtafel, het optimaal benutten van alle functionaliteiten bij het voorbereiden van een opdracht en het uitvoeren van eenvoudige onderhoudswerkzaamheden.

Zelf ervaren

Met grote trots wordt Craft gepresenteerd door Resato, Kenteq en Little Chicken tijdens de TechniShow van 15 tot en met 18 maart in de Jaarbeurs Utrecht, hal 7 C083. Schrijft u zich nu al in voor een experience via marketing@resato.nl en ervaar zelf de unieke mogelijkheden die tevens op maat gemaakt kunnen worden.

Win-win situatie

Deze nieuwe manier van opleiden is door de inzet van Craft efficiënt en effectief en op een manier die juist de praktijkgerichte mensen aanspreekt. De operator hoeft niet meer de boeken in. En wat vooral het management aanspreekt, is dat de methode het verlies in materiaal, tijd en energie terugdringt door vakmensen vanaf het begin een vast werkprotocol aan te leren. Op locatie en op het moment dat het bedrijf dit goed uitkomt. Goed personeel, reductie in kosten en flexibiliteit. Een win-win situatie!

Meer informatie en inschrijven
Wilt u zich inschrijven voor een experience op de Technishow, mailt u dan naar: marketing@resato.nl.

Meer informatie over Craft: www.kenteq.nl/craft
Meer informatie over Resato: www.resato.com