Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001

Collega gezocht

Kenteq zoekt nieuwe collega

Voor onze trainingen, die in september weer van start gaan, komen wij graag in contact met freelance trainers Elektrotechniek.

Bent u of kent u een trainer met het volgende profiel:

U beschikt over aantoonbare ervaring en actuele kennis in het werkveld. Op basis van uw vakmanschap binnen de elektrotechniek, verzorgt u theorie- en praktijklessen en bereidt u studenten voor op de examens. De onderwerpen voorschriften (NEN 1010 en NEN 3140), ontwerpen, begroten en inspectie van elektrotechnische woning, utiliteit en industriële installaties staan centraal. U brengt deze theorie en praktijk op een interessante, inspirerende manier over. Het verzorgen van theorielessen in de avond, behoort tot de mogelijkheden.

U bent in staat de cursisten via de groep en het groepsproces positief te motiveren en te laten ontdekken hoe zij de (nieuwe) kennis dagelijks in de praktijk kunnen gebruiken.

Om deze taken goed uit te kunnen voeren, beschikt u over hbo werk- en denkniveau en heeft u kennis van didactische principes en uiteraard van het vakgebied Elektrotechniek. Verder kunt u de kennis op een inspirerende en enthousiasmerende manier overbrengen en bent u communicatief vaardig in het geven van trainingen. Bij voorkeur bent u woonachtig in de Randstad.

Interesse:
Voor meer informatie en/of sollicitaitie neemt u contact op met Carla Alfrink
035 - 750 45 23