Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001

'Brand meester' met de juiste papieren

Brandbeveiligingscursussen van Kenteq

Zorg dat u up-to-date blijft in uw vak
Bent u verantwoordelijk voor het projecteren, onderhoud en beheer van brandmeldinstallaties? Dan weet u als geen ander dat u volgens actuele voorschriften moet inspecteren, onderhouden en repareren. Bovendien laten beheerders van gebouwen die werkzaamheden het liefst over aan deskundige en gecertificeerde vakmensen.

Zorg dat u up-to-date blijft in uw vak. Kies een cursus en schrijf u in!

Startgarantie van alle brandbeveiligingscursussen

Beheerder brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties

Na het behalen van het diploma Beheerder BMI/O­AI bent u bevoegd de brandmeldinstallatie en/of ontruimingsalarminstallatie zelfstandig te beheren met behulp van het logboek. De bediening, de periodieke controle en het preventief onderhoud worden volgens de richtlijnen van NEN 2654 deel 1 en NEN 2654 deel 2 uitgevoerd.

Startgarantie op:
8 maart
10 april
18 mei
5 juni

Meer cursusinformatie in inschrijven>>>

Installatiedeskundige brandmeldinstallaties

In deze cursus leert u de componenten van brandmeldsystemen en weet u de toepassingen daarvan. U doet ook kennis op van de normering op het gebied van het installeren van brandmeldinstallaties, zodat u in staat bent om het installatieontwerp op een juiste wijze om te kunnen zetten in een concreet gemonteerde brandmeldinstallatie.

Startgarantie op:
8 juni

Meer cursusinformatie in inschrijven>>>

Onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties

Het CCV-certificatieschema “Onderhouden brandmeldinstallaties”, vereist dat brandmeldinstallaties worden onderhouden door een daartoe opgeleide “Onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties”, die moet beschikken over het bijbehorende diploma. Deze cursus leidt op voor dit diploma.

Startgarantie op:
16 april

Meer cursusinformatie in inschrijven>>>

Projecteringsdeskundige brandmeldinstallaties

Na afronding van de opleiding Projecteringsdeskundige brandmeldinstallaties (PDB) bent u in staat zelfstandig en volgens de voorschriften een brandmeldinstallatie te ontwerpen en te projecteren. Daarnaast kunnen projecteringsproblemen met betrekking tot onechte en ongewenste meldingen worden opgelost.

Startgarantie op:
4 april

Meer cursusinformatie in inschrijven>>>