Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001

"Gedreven docent met passie voor water"

Cursus legionellapreventie

"Ik heb geen lager cijfer gezien dan een 8. Dat zegt veel over de kwaliteit van de cursus Drinkwaterinstallaties, voorschriften en legionellapreventie voor monteurs van Kenteq. En ook over de motivatie van onze mensen. We hebben de groep van ongeveer 25 monteurs en werkvoorbereiders bewust in tweeën gesplitst. Daardoor kon de docent de aandacht van de cursisten beter vasthouden en waren er minder prikkels die af konden leiden. Dat heeft goed gewerkt, denk ik.

Installaties bij ons in goede handen

Wij werken aan alle soorten werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten. Dat zijn met name grotere bedrijven en instellingen in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. We willen dat ons personeel een zo hoog mogelijk kennisniveau heeft en dat ze gecertificeerd zijn voor de werkzaamheden die ze uitvoeren. Dat schept vertrouwen bij een klant, die zo weet dat zijn installaties bij ons in goede handen zijn.

Niet uit een boekje

In het verleden heb ik zelf een cursus over legionellapreventie gevolgd bij Peter Berends. Daardoor weet ik dat hij kennis van zaken heeft, zowel theoretisch als praktisch. Hij leest niet voor uit een boekje, maar geeft echt bruikbare tips. Peter is een prettige, gedreven docent die zijn visie op het watergebeuren met passie overbrengt.

Iedereen op hetzelfde niveau

Door deze cursus zitten al onze monteurs en werkvoorbereiders op hetzelfde hoge niveau. Ze hanteren dezelfde richtlijnen en zijn op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. Als nu ergens iemand uitvalt, bijvoorbeeld door ziekte, kan ik zonder problemen een vervanger inzetten. De klant merkt daar niets van.

Goede eyeopener

De monteurs en werkvoorbereiders geven ook aan dat de cursus voor hen een goede 'eyeopener' was. Ze zijn een beetje wakker geschud en letten weer beter op de regeltjes."

Martin Heuker, manager Werken, Croonwolter&dros in Groningen