Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001

Een ervaringsassessment, helemaal gericht op ons bedrijf en onze business

Referentie ervaringsassessment van Kenteq

"Servicetechnici moeten steeds meer en steeds ingewikkelder elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren aan onze windturbines. Daarom is het belangrijk dat we aan kunnen tonen dat ze ook op dit gebied over de juiste kennis beschikken.

In een pilot heeft Kenteq voor een aantal technici een ervaringsassessment uitgevoerd, helemaal gericht op ons bedrijf en onze business. Ieder van hen heeft daarom al zijn relevante opleidingen, kennis en ervaring geïnventariseerd. Op basis hiervan heeft Kenteq individuele scholingsadviezen gegeven.

ROC Tilburg verzorgt nu voor deze medewerkers een maatopleiding tot servicetechnicus elektrotechniek op niveau 4. Het probleem dat deze mensen verspreid over de hele wereld werken, hebben we samen met het ROC opgelost. Eenmaal per week krijgen ze gezamenlijk online theorieles via ons eigen communicatienetwerk. En intussen verzorgt Kenteq trainingen voor de praktijkbegeleiders, zodat zij voldoende deskundig zijn om de cursisten te begeleiden tijdens de praktijkdagen. Zowel bedrijf, medewerkers als ROC zijn enthousiast."

Fleur Donia, trainingscoördinator & introduction Vestas Benelux, Arnhem