Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001

Over Kenteq

Wij zijn de verbinding tussen onderwijs en bedrijven

Verder in technisch vakmanschap

Stichting Kenteq biedt hoogwaardige leermiddelen voor studenten in de metaal-, elektro- en installatietechniek.

 

Bereik meer

Met een heldere kijk op de toekomst ontwikkelt het Kenteq team passende en concrete opleidingsproducten tot en met mbo 4 niveau. Kenteq zoekt hierbij naar samenwerking met het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven.

Met Kenteq samen verder

We leven in een tijd die door de snelle technologische ontwikkelingen continu in beweging is. Van student, docent tot beleidsmaker, iedereen is ervan overtuigd dat techniek belangrijk is. Niet alleen om te leren en beheersen, maar ook om actuele kennis te delen. Door goed en inspirerend onderwijs kunnen we verder komen, zodat kennis van techniek en –onderwijs weer meer relevantie en focus krijgt.

Wij stellen docenten in het techniekonderwijs in staat om niet alleen beter, maar ook relevanter les te geven. Omdat we goed benaderbaar zijn en veel persoonlijk contact hebben met de klant weten we als geen ander wat er speelt bij hen en in de markt. Daarom maken we slimme maatwerk lesproducten, die we samen met onze klanten ontwikkelen en on-demand beschikbaar stellen. Waardoor ze meer kunnen bereiken met hun studenten.

Dat is de reden dat we als kleine organisatie bekend staan om ons bijzondere blended lesmateriaal, gebruiksgemak, goede en snelle service, en oh ja.., als gewoon aardige mensen.

Vertegenwoordigers uit werkgevers- en werknemersorganisaties en organisaties uit het onderwijsveld brengen vanuit de samenleving hun expertise in.

De huidige bestuurssamenstelling is als volgt:
Bert de Vries (voorzitter)
Peter van Ierland
Cathelijn Timmers

Algemeen Directeur:
Yvonne Morsink

Kenteq is voor al haar activiteiten gecertificeerd volgens de NEN-ISO 9001:2008-norm.

Daarnaast bezit Kenteq de certificatie voor Basiscursus KNX.