Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001
Catalogus Kenteq 2018 01

Leermiddelenshop

Lesmateriaal in gedrukte vorm én digitaal

Meteen naar de catalogus of naar de shop om uw boeken en/of docentenhandleidingen & antwoordensets te bestellen.

Voor de MBO-opleidingen op elektro-, installatie- en metaaltechnische gebieden heeft Kenteq ook voor komend schooljaar het meest uitgebreide aanbod aan lesmateriaal, in gedrukte vorm én digitaal via Techniekstad. Een kijkje in de Catalogus leermiddelen (v)mbo 2018 zal u overtuigen!

U vindt heel eenvoudig de uitgaven op uw vakgebied. Niet alleen is de catalogus overzichtelijker ingedeeld en opgemaakt, maar doordat er linkjes zijn aangebracht, “springt” u nu snel naar de voor u relevante kwalificatiedossiers.

Heeft u liever lijsten, alfabetisch gesorteerd op titel of gesorteerd op ISBN? Via de inhoudsopgave in de catalogus gaat u ook snel naar dié overzichten toe.

Wilt u meer informatie over het digitale materiaal binnen Techniekstad? Kijk dan op de betreffende pagina’s in de catalogus én op Techniekstad

Voordeel voor uw studenten bij Kenteq

Afhankelijk van de wijze van bestellen bij Kenteq zijn de volgende kortingsregelingen mogelijk.

1. Bestelt u namens uw school collectief boeken voor de studenten?
Dan kunt u gebruik maken van de volgende kortingsregeling:
• bestelling in één order van 10 tot en met 29 exemplaren van één titel: 5% korting op de adviesprijs van de betreffende titel(s)
• bestelling in één order van 30 exemplaren of meer van één titel: 10% korting op de adviesprijs van de betreffende titel(s).
Voor aflevering brengen wij wel een bijdrage aan de verzendkosten in rekening.

2. Stelt u per crebo/kwalificatiedossier een pakket samen van minimaal vier verschillende Kenteq-boeken én laat u het pakket als geheel in de leermiddelenshop van Kenteq klaarzetten voor uw studenten? Dan kunt u gebruik maken van de volgende kortingsregeling:
• bij pakketten voor 1 tot en met 3 crebo’s/kwalificatiedossiers: 5% korting op de adviesprijs van elk boekenpakket
• bij pakketten voor 4 of meer crebo’s/kwalificatiedossiers: 10% korting op de adviesprijs van het boekenpakket.
In overleg met u stellen we het pakket samen én zetten we het tegen de gereduceerde prijs voor uw studenten klaar in onze leermiddelenshop.

Maak een afspraak met uw accountmanager Ernst Scholten via email ernst.scholten@kenteq.nl om gebruik te maken van (één van) deze kortingsmogelijkheden.

Beoordelingsexemplaren, proeflicenties en bestellingen

Als docent kunt u natuurlijk beoordelingsexemplaren aanvragen. Weet u al welke? Dan kunt u de boeken aanvragen via het bestelformulier beoordelingsexemplaren. Ook een uitstekende optie: neem contact op met uw accountmanager Ernst Scholten. Naar aanleiding van uw wensen en vragen geeft hij u een advies op maat voor passend lesmateriaal!

Voor het digitale materiaal binnen Techniekstad kunt u een proeflicentie aanvragen. Vergeet niet de crebo-nummers op te geven waarvoor u de proflicentie wilt hebben!

Meteen bestellen? In onze leermiddelenshop kunnen u en uw studenten snel en eenvoudig selecteren op domein en kwalificatiedossier en vervolgens een bestelling plaatsen.

Contact

Heeft u vragen? Mail naar uitgeverij@kenteq.nl of bel 088 444 99 00.