Kenteq is gesloten van 23 december t/m 1 januari. Vanaf 2 januari adviseren wij u graag weer verder.
Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001
Catalogus Kenteq 2017-2018

Leermiddelenshop

Lesmateriaal in gedrukte vorm én digitaal

Meteen naar de catalogus of naar de shop om uw boeken en/of docentenhandleidingen & antwoordensets te bestellen.

Voor de MBO-opleidingen op elektro-, installatie- en metaaltechnische gebieden heeft Kenteq ook voor komend schooljaar het meest uitgebreide aanbod aan lesmateriaal, in gedrukte vorm én digitaal via Techniekstad. Een kijkje in de Catalogus leermiddelen MBO 2017-2018 zal u overtuigen!

U vindt heel eenvoudig de uitgaven op uw vakgebied. Niet alleen is de catalogus overzichtelijker ingedeeld en opgemaakt, maar doordat er linkjes zijn aangebracht, “springt” u nu snel naar de voor u relevante kwalificatiedossiers.

Heeft u liever lijsten, alfabetisch gesorteerd op titel of gesorteerd op ISBN? Via de inhoudsopgave in de catalogus gaat u ook snel naar dié overzichten toe.

Wilt u meer informatie over het digitale materiaal binnen Techniekstad? Kijk dan op de betreffende pagina’s in de catalogus én op Techniekstad

Voordeel voor uw studenten bij meer titels van Kenteq

Vergeet niet dat Kenteq een aantrekkelijk aanbod heeft als u meer boeken voorschrijft. Bij zes verschillende titels hoeven uw studenten er slechts vijf te betalen. Alle informatie over deze regeling hebben we natuurlijk voor u op een rijtje gezet.

Beoordelingsexemplaren, proeflicenties en bestellingen

Als docent kunt u natuurlijk beoordelingsexemplaren aanvragen. Weet u al welke? Dan kunt u de boeken aanvragen via het bestelformulier beoordelingsexemplaren. Ook een uitstekende optie: neem contact op met uw accountmanager Ernst Scholten. Naar aanleiding van uw wensen en vragen geeft hij u een advies op maat voor passend lesmateriaal!

Voor het digitale materiaal binnen Techniekstad kunt u een proeflicentie aanvragen. Vergeet niet de crebo-nummers op te geven waarvoor u de proflicentie wilt hebben!

Meteen bestellen? In onze leermiddelenshop kunnen u en uw studenten snel en eenvoudig selecteren op domein en kwalificatiedossier en vervolgens een bestelling plaatsen.

Contact

Heeft u vragen? Mail naar uitgeverij@kenteq.nl of bel 088 444 99 00.