Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001

Leermiddelen (v)mbo

De snelste routes als u weet wat u zoekt

Waarmee Kenteq u en uw studenten helpt

Kenteq ontwikkelt leermiddelen voor mbo-opleidingen in de elektro-, installatie- en de metaaltechnische branche en voor het vmbo-profiel PIE (Produceren, Installeren & Energie). De beroepspraktijk is daarin steeds het uitgangspunt; of het nu gaat om theorie- en werkboeken of digitaal lesmateriaal dat u zelf kunt arrangeren via Techniekstad. 

Kenteq heeft het meest uitgebreide aanbod aan lesmateriaal, in gedrukte vorm én digitaal. Een kijkje in de Catalogus leermiddelen (v)mbo 2019 zal u overtuigen!

U vindt heel eenvoudig de uitgaven op uw vakgebied. Niet alleen is de catalogus overzichtelijk ingedeeld en opgemaakt, maar doordat er linkjes zijn aangebracht, “springt” u snel naar de voor u relevante kwalificatiedossiers.

Heeft u liever lijsten, alfabetisch gesorteerd op titel of gesorteerd op ISBN? Via de inhoudsopgave in de catalogus gaat u ook snel naar dié overzichten toe.

Wilt u meer informatie over het digitale materiaal binnen Techniekstad? Kijk dan op de betreffende pagina’s in de catalogus én op Techniekstad