Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001
×

Cursusinformatie

In deze cursus NEN 1010 leert u werken volgens de laatste norm die is voorgeschreven in het Bouwbesluit. Met het getuigschrift NEN 1010 toont u dat u een vakman bent die alles weet over het ontwerpen en aanleggen van veilige laagspanningsinstallaties voor woningen en utiliteitsbouw.

Duur
1 dagdeel
Cursusprijs
Op aanvraag
Examen
n.v.t.
Subsidie
Subsidie mogelijk
Opleidingsniveau
mbo 3
Waardepapier
Voor het beste resultaat wordt deze cursus alleen als incompany aangeboden. Hierdoor kan de training op maat gemaakt worden, toegespitst op uw processen en materiaal.

Dit werkt motiverend voor uw medewerkers en zij kunnen het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Na de cursus heeft de NEN 1010 geen geheimen meer voor u. U kent alle bepalingen en kunt deze toepassen in de praktijk. Hetzelfde geldt voor de bepalingen uit de Nederlandse Praktijkrichtlijn NPR 5310.

U weet dankzij deze cursus zeker dat u alle kennis op zak heeft om te werken volgens de laatste norm vanuit het Bouwbesluit. Dit helpt bij het juist ontwerpen en aanleggen van veilige laagspanningsinstallaties in de woning- of utiliteitsbouw.

Keuzehulp
NEN 1010 de belangrijkste wijzigingen, 1/2 dag
Heeft u in de afgelopen 3 jaar een training gevolgd en regelmatig gebruik maakt van de NEN 1010? Dan is dit de juiste training voor u om uw kennis op peil te houden. De belangrijkste wijzigingen uit de nieuwe norm NEN 1010 nemen we in een halve dag door.

NEN 1010 herhaling, 1 dag
Is het langer dan 3 jaar geleden dat u een training heeft gevolgd en maakt u af en toe gebruik van de NEN 1010? Volg dan de 1-daagse herhalingscursus. De (nieuwste) norm NEN 1010 en het ontwerpen van installaties wordt herhaald.

NEN 1010 algemeen, 2 dagen
Heeft u nog geen training gevolgd, maar gaat u wel gebruikmaken van de NEN 1010? Dan is dit de juiste cursus voor u. We leren u de (nieuwste) norm NEN 1010 begrijpen en toepassen. Ook leert u het ontwerpen van installaties.

Voor wie?
De cursus is bestemd voor mensen die in het verleden de cursus NEN 1010 hebben gevolgd en praktische ervaring hebben in het ontwerpen, aanleggen, wijzigen of controleren van laagspanningsinstallaties.

Vooropleiding
U heeft een elektrotechnische opleiding afgerond op vmbo-niveau.

Normgebruik
Uw eigen - meest recente - versie van de NEN 1010 dient u mee te nemen naar de cursus.

Tijdens de cursus worden de wijzigingen in de nieuwe norm NEN 1010 behandeld.
De cursus behandelt stapsgewijs en per hoofdstuk de belangrijkste veranderingen in de norm en de impact op het ontwerp en de aanleg van installaties.

 

 

Aan deze cursus is geen examen verbonden. U ontvangt een getuigschrift.

Duur
1 dagdeel
Cursusprijs
Op aanvraag
Examen
n.v.t.
Subsidie
Subsidie mogelijk
Opleidingsniveau
mbo 3
Waardepapier

Dus waarom nu bij Kenteq?

  • Geen inschrijfgeld
  • Branche-erkende waardepapieren
  • Vakspecialistische docenten
  • Cursuslocaties in heel Nederland
  • Praktijkgerichte (maatwerk) cursussen