Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001

Workshopinformatie

U bent de facilitaire spil in het bedrijf, als receptionist, baliemedewerker, telefonist, financieel of administratie medewerker. Faciliteren is een vak apart, u weet dat als geen ander. Binnen de installatiebranche is het aanbod van trainingen en/of workshops over het algemeen technisch van aard. Voor u als spil in het bedrijf sluiten deze vaak niet aan op uw dagelijkse werkzaamheden. Daar brengen wij nu verandering in met een bijzondere workshop waarin u uw facilitaire vakkennis kunt delen en vergroten.

Deze workshop is ontwikkeld in samenwerking met OTIB, het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf

Duur
1 dagdeel
Cursusprijs
€ 195,-
Examenprijs
n.v.t.
Subsidie
Subsidie mogelijk
Waardepapier
Getuigschrift
Startdatum Tijdstip Locatie  

Bestemd voor
Medewerkers van technische bedrijven die geen technisch beroep uitoefenen. Ontdek op een concrete manier waar uw specifieke (vaak niet technische) leervraag ligt rondom alledaagse ervaringen op het gebied van samenwerken met collega’s, klantgerichtheid en/of omgaan met toenemende werkdruk.

Vooropleiding
Voor deze workshop is geen specifieke vooropleiding vereist.

In de workshop staan uw kennis, ervaringen en vragen op het vakgebied van faciliteren centraal. Naast het uitwisselen van tips gaat u met de andere deelnemers actief aan de slag met alledaagse onderwerpen als samenwerken aan de balie, telefoontechnieken, zakelijke etiquette, service- en klantgerichtheid en persoonlijke effectiviteit. De workshop is opgezet als een interactief spel: met veel ruimte voor eigen inbreng leert u van en met elkaar. Zo gaat u bijvoorbeeld merken wat tijdsdruk met u doet en hoe u hier op een creatieve manier mee kunt omgaan.

Met deze kennis kunt u in de aansluitende verdiepingstraining leren hoe u daadwerkelijk de juiste keuzes maakt en prioriteiten stelt. Ontdekt u hoe u ontspannen uw deadlines haalt in de tijd waarover u beschikt. Leert u feedback te geven en kritiek te ontvangen zonder daarbij uzelf én het belang van uw klant of collega uit het oog te verliest. Ervaart u wat assertieve communicatie u oplevert door gewoontes te doorbreken en rust in te bouwen.

Door het delen van kennis, het uitwisselen van ervaringen worden tijdens workshop belangrijke
aspecten om uw werk beter te kunnen doen aangesproken. Na afloop van deze workshop heeft u
dan ook een inzicht in uw persoonlijke stijl en welk effect dit heeft op uw omgeving. U heeft een
eerste set van methoden, technieken en eenvoudige maar werkbare handvatten gekregen.

Vervolg
Met deze kennis kunt u in de aansluitende verdiepingstraining leren hoe u daadwerkelijk de juiste keuzes maakt en prioriteiten stelt. Ontdekt u hoe u ontspannen uw deadlines haalt in de tijd waarover u beschikt. Leert u feedback te geven en kritiek te ontvangen zonder daarbij uzelf én het belang van uw klant of collega uit het oog te verliest. Ervaart u wat assertieve communicatie u oplevert door gewoontes te doorbreken en rust in te bouwen.

Duur
1 dagdeel
Cursusprijs
€ 195,-
Examenprijs
n.v.t.
Subsidie
Subsidie mogelijk
Waardepapier
Getuigschrift

Dus waarom nu bij Kenteq?

  • Geen inschrijfgeld
  • Branche-erkende waardepapieren
  • Vakspecialistische docenten
  • Cursuslocaties in heel Nederland
  • Praktijkgerichte (maatwerk) cursussen