Verder in technisch vakmanschap
ISO 9001

De BBL-sprint leidt op tot een officieel erkend mbo diploma. Om het officiële diploma te kunnen verstrekken, werken wij samen met een onderwijsinstelling.

Het uitgangspunt bij de inrichting van de BBL-sprint is uw ervaring in het vakgebied. Hierdoor kunnen we sneller door de lesstof. Door de intensieve lesopbouw, de gerichte begeleiding en de inbreng van uw eigen relevante werkervaring kunnen deze opleidingen in de helft van de tijd worden afgerond.

Met een toelatingstest beoordelen wij of u in staat bent de opleiding in het sprinttempo te voltooien.

De opleidingen bestaan uit drie onderdelen:
- vakinhoudelijk deel
- praktisch deel
- algemeen deel

Het vakinhoudelijke  deel bestaat uit lesbijeenkomsten en werkvloerleren. U volgt onder leiding van een bevoegd docent klassikale bijeenkomsten over een bepaald thema.
Gekoppeld aan de thema's die behandeld worden in de bijeenkomsten, maakt u opdrachten op uw eigen werkvloer. Deze opdrachten verbinden de in de les behandelde theorie met uw eigen praktijksituatie.

Bij het praktische deel gaat u in de praktijk aan de slag met het ontwikkelen van uw competenties. Een belangrijk doel van de opleiding is het kunnen toepassen van de het geleerde in de praktijk. Uw beroepspraktijkbegeleider zorgt ervoor dat u de theorie tijdens de opdrachten op de juiste manier in de praktijk brengt.

In de algemene  deel komen de algemene vakken zoals Nederlands en rekenen aan bod. Het algemene deel is zo efficiënt mogelijk ingericht en wordt ondersteund door een digitale lesmethoden.

Kenteq start BBL-sprint
Eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties 

Klik op de button en u wordt automatisch op de hoogte gehouden
van de laatste ontwikkelingen over deze BBL-sprint.